Βρέθηκε η 18χρονη που είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή στο Χαϊδάρι

Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η 18χρονη Σεβέτα Σατζάε, η οποία είχε εξαφανιστεί στις την Παρασκευή (15/12) από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της Σεβέτα η οποία είναι πλέον ασφαλής.

Eξαρχής στο σημείο εξαφάνισης βρέθηκαν η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει, καθώς και η Κινητή Ιατρική Μονάδα με Διασωστικό πλήρωμα του «Χαμόγελου Του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Σεβέτα για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

« ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ