Πήραν υλικό από τα νύχια της 33χρονης εφοριακού – Ποια σενάρια εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δολοφόνου της 33χρονης εφοριακού, ωστόσο έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συλλογή των στοιχείων που θα τις οδηγήσει πιο κοντά στον θύτη.

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά τα ρούχα της Δώρας Ζέμπερη, ενώ ταυτόχρονα έχει πάρει υλικό και από τα νύχια της, αφού θεωρεί ότι πριν τη δολοφονία της υπήρξε μάχη ανάμεσα στο θύμα και τον ή την δράστη. Στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχαν ακόμη και κάποια αποτσίγαρα, τα οποία οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει.

Επί της ουσίας οι αστυνομικές Αρχές έχουν «χτενίσει» το νεκροταφείο, ενώ έχουν συλλέξει βίντεο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια για το τι οδήγησε τον ή την δράστη να σκοτώσει την 33χρονη, υπάρχουν δύο, τα οποία έχουν σχεδόν αποκλειστεί. Το πρώτο είναι το έγκλημα να σχετίζεται με την επαγγελματική ιδιότητα του θύματος με την προϊσταμένη της στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά να αναφέρει ότι ουδέποτε της έδωσε να χειριστεί κάποια σοβαρή υπόθεση. Ενώ το δεύτερο, το οποίο φαίνεται να αποκλείεται, είναι αυτό να έχει κάποια εμπλοκή ο πρώην σύντροφός της που είναι αστυνομικός και κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο για τη διάπραξη του εγκλήματος τη ληστεία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ