53χρονη καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της από αστυνομικούς – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον άγριο ξυλοδαρμό του τοξικομανούς γιου της και της ίδιας, την άσκηση βίας και παράνομης εφόδου στο σπίτι της και τον εξαναγκασμό του παιδιού της στο βασανιστήριο της στέρησης λόγω εξάρτησης, αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καταγγέλλει μία 53χρονη γυναίκα στο patrastimes.gr, η οποία συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή των προσφυγικών Πάτρας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, η σύλληψη έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι της 53χρονης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Η γυναίκα λίγες ώρες αφού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, λόγω διαφωνίας εισαγγελέα – ανακριτή, καταγγέλλει την αστυνομία για σωρεία παραβάσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, κατά την εισβολή των αστυνομικών στο σπίτι της, η 53χρομνη υπέστη βίαιη συμπεριφορά, σύρθηκε στο πάτωμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ μπροστά στην κάμερα δείχνει τα σημάδια της βίας που έχουν μείνει σε όλο της το σώμα, προσθέτοντας πως η εισβολή στο σπίτι της έγινε χωρίς χαρτί εισαγγελέα.

Παράλληλα, τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό του παιδιού της, ο οποίος επίσης κρατείται για την ίδια υπόθεση, παρόλο που είναι τοξικομανής και άρα εξαρτημένος από ουσίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι δύο γυναίκες, ο κρατούμενος περνάει δραματικές ώρες, καθώς εμφανίζει σύνδρομο στέρησης και θα έπρεπε ήδη να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και δέθηκε με χειροπέδες από καλοριφέρ.

Πηγή: patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ