Ο πρώην αντιδήμαρχος Μενιδίου στον Realfm 97,8 για το νέο σοκ με την αδέσποτη σφαίρα

Παραλίγο νέα τραγωδία στο Μενίδι λίγες εβδομάδες, μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στον προαύλιο χώρο σχολείου. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής, αδέσποτη σφαίρα, λίγο έλειψε να σκοτώσει μία μαθήτρια γυμνασίου της περιοχής. Στο περιστατικό αυτό αναφέρθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Σαββίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

“Χθες από κάποιο γλέντι, από κάποια διαφορά, έριξαν τρεις σφαίρες και παραλίγο να κλάψουμε ένα ακόμη θύμα. Παραλίγο να έχουμε έναν καινούργιο φόνο και μετά να ξεσπάσει ένας πόλεμος”, τόνισε ο κ. Σαββίδης και πρόσθεσε: “Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του κοριτσιού”.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Μενιδίου αποκάλυψε ότι πριν από ενάμιση μήνα υπήρξε ακόμη ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με 16χρονο το οποίο ξεκίνησε από δύο φατρίες Ρομά. “Πυροβολιόντουσαν και η σφαίρα πέρασε από ένα παιδάκι 16χρονο και του τρύπησε το δέρμα. Παραλίγο να μπει στο στομάχι του”.

Στο ερώτημα εάν έχει αλλάξει κάτι μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στην περιοχή ή συνεχίζεται η κατάσταση ως είχε, ο κ. Σαββίδης αναφερόμενος στους Ρομά απάντησε: “Τα θέματα τα δικά τους είναι άλλα. Μόλις πιουν 2-3 ποτήρια κρασί και μερακλώσουν κάνουν επίδειξη ισχύος. Νομίζουν ότι είναι Θεοί και δυστυχώς η Πολιτεία ακόμα δεν έχει ανακαλύψει την Ατλαντίδα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ