Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διπλώνετε τα ρούχα σας – ΒΙΝΤΕΟ

Ζηλεύετε τα καλοδιπλωμένα ρούχα που βλέπετε στα καταστήματα; Με αυτό το trick θα τα καταφέρετε!

Θα μοιραστούμε μαζί σας μια σκληρή αλήθεια: τόσα χρόνια διπλώνετε τα ρούχα σας λάθος! Τι εννοούμε; Απλά ότι τόσο καιρό «τσακίζετε» τα πουλόβερ, τα τζιν και τα πουκάμισά σας με στόχο να τα στοιβάξετε το ένα πάνω από το άλλο, ενώ θα έπρεπε να σκέφτεστε με κάθετη προοπτική. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν διπλώνετε τα ρούχα σας αυτά πρέπει να στέκονται όρθια στα συρτάρια και τα ράφια σας! Ναι, καλά διαβάσατε. Αν μάλιστα μας ακούσετε, οι μέρες που ψαρεύατε στη συρταριέρα σας για να βρείτε το αγαπημένο σας μάλλινο πουλόβερ τελειώνουν εδώ. Κι όλα αυτά μετά χάρη σε μια μέθοδο γνωστή ως «KonMari».

Η μέθοδος αντλεί έμπνευση από την ιαπωνική φιλοσοφία για την οργάνωση και στην πραγματικότητα απαιτεί από εσάς να ισιώνετε τις καμπύλες των ρούχων σας προκειμένου να επιτύχετε το τέλειο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα που απαιτεί η κάθετη τακτοποίησή τους στη ντουλάπα.

Για να πάρετε απτά παραδείγματα, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τα δύο βίντεο που ακολουθούν για να καταλάβετε τι εννοούμε! Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, διπλώστε!

Πουλόβερ, πουκάμισα και μπλούζες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ