Μεθυσμένος οδηγούσε ο Τούρκος Πρόξενος στη Ρόδο

Έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε να οδηγεί ο νέος Πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο το περασμένο Σάββατο, 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, ο νέος πρόξενος επιβιβάστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο όχημα του, ενώ νωρίτερα διασκέδαζε σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και θαμώνες του καταστήματος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Πρόξενος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Ο ίδιος όμως ξεκίνησε από την πόλη της Ρόδου προς την Ιαλυσό με τους πολίτες να ενημερώνουν την τοπική αστυνομική διεύθυνση πως το συγκεκριμένο όχημα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου Καρτάλη επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Ιαλυσού επιλήφθηκαν του περιστατικού, εντόπισαν το όχημα και με ηχητικά σήματα το ακινητοποίησαν. Προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν ότι οδηγός ήταν ο Πρόξενος της Τουρκίας.

Διαπίστωσαν ότι ήταν μεθυσμένος και ενημέρωσαν αξιωματικό ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέβη στο σημείο, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδήγησε τον Πρόξενο στο σπίτι του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ