Τροχαίο ατύχημα στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης – ΦΩΤΟ

Ένας 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στον δρόμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στη Διασπορά, μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με υπηρεσιακό όχημα της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, όταν ο αξιωματικός που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα ήταν έτοιμο να στρίψει προς τη Διασπορά συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που είχε κατεύθυνση από την Κυλλήνη προς την Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 29χρονος αναβάτης, ο οποίος φορούσε κράνος και τον κατάλληλο εξοπλισμό, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπηρεσιακό τζιπ και εκτινάχθηκε μαζί με τη μηχανή αρκετά μέτρα μακριά.

Η πορεία της μοτοσικλέτας σταμάτησε πάνω στην περίφραξη της Διασποράς σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και έπειτα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ