Νέα διαμαρτυρία οδηγών ΤΑΞΙ

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και εκπροσώπους σωματείων ΤΑΞΙ των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (31/05) στην αίθουσα των Λουτρών, ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Αναστασιάδης.

Μετά τις άκαρπες διαβουλεύσεις στη σύσκεψη της Τετάρτης (30/05) στην Περιφέρεια με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τους Αντιπεριφερειάρχες, Διονύση Ψωμιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κάλεσε σε συνάντηση τους επαγγελματίες οδηγούς, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού τρόπος αντίδρασης για τη δικαιότερη εφαρμογή του Νόμου 4070/2012 στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην Αττική.

Ο κ. Αναστασιάδης, όπως διεμήνυσε και στους εκπροσώπους της Περιφέρειας, είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο πλευρό των αυτοκινητιστών και να υπερασπιστεί το δίκαιο αίτημα για ένταξή τους στην ενιαία έδρα, ώστε να μην ισχύει διπλό κόμιστρο (ταρίφα) στις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην συνάντηση τελικώς αποφασίστηκε ομόφωνα, η κινητοποίηση διαμαρτυρίας των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας, στα γραφεία της Περιφέρειας (κτίριο πρώην Νομαρχίας) το πρωί της Τρίτης (5/06) και το απόγευμα της Πέμπτης (7/06) κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως μια πρώτη αντίδραση στο άδικο αποκλεισμό των εν λόγω Δήμων από τις διατάξεις που ισχύουν για όλες τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.          

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ