• Ζώδια:Τι θα γίνει στις εκλογές;

  7:16 πμ, Τρίτη 29 Μάι 2012 7:16 πμ, Τρίτη 29 Μάι 2012

  Της Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

  Άραγε θα σχηματιστεί αυτή τη φορά κυβέρνηση; Κι αν ναι, τι συμβολίζουν τα αστρολογικά δεδομένα για την πραγματική κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται;

  Ας τα δούμε ένα προς ένα, με βάση τα φεγγάρια του Ιουνίου (πανσέληνος / σεληνιακή έκλειψη στις 4/6/2012 και νέα σελήνη στις 19/6/2012, αλλά και με χρήση τεχνικών πρόβλεψης που μας χαρίζει πλουσιοπάροχα η αστρολογία).

  Βάσει λοιπόν των αστρολογικών δεδομένων μπορούμε να συμπεράνουμε τα εξής:

  - Ναι, είμαστε σε δρόμο για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης στην Ελλάδα

  - Παράλληλα, υπάρχει έντονη η τάση για «ένταση» με τους εταίρους, με τους συμμάχους, αλλά και με εχθρικά προς εμάς διακείμενα κράτη.

  - Τέλος εποχής για το εσωτερικό της χώρας- κλείσιμο ενός κύκλου

  - Η ένταση σε σχέση με τους εταίρους ενισχύεται σε κλίμα φόρτισης / σύγχυσης / επαναστατικών τάσεων που εκκολάπτονται

  - Η σύγχυση συνοδεύει την ηγεσία της Ελλάδος, μια ηγεσία που θα δυσκολευτεί να συνάψει συνεργασίες και θα τείνει να αλλάξει ή να σπάσει κάποιες ήδη υπάρχουσες

  - Ο λαός / η μάζα δείχνει «επαναστατική» μανία

  - Η Ελλάδα ως κράτος βιώνει μια φάση ιδιαίτερα δύστροπη, σκληρή, «περιοριστική», ασφυκτική

  - Ο Ιούνιος εγκυμονεί ένα νέο κύκλο πραγμάτων στα οικονομικά της χώρας. (οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους συνδέονται με το μέλλον των οικονομικών της Ελλάδας)

  - Οι διαδικασίες σε σχέση με τα οικονομικά λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακά και οδηγούν σε αποδόμηση μιας κατάστασης. Η οικονομική κατάσταση στη χώρα είνα�� ιδιαιτέρως «στενάχωρη».

  - Ο νέος κύκλος πραγμάτων που ξεκινά κατά τον Ιούνιο 2012 στα οικονομικά της χώρας είναι εξόχως σημαντικός – καθοριστικός για το μέλλον της Ελλάδας.

  - Η εξέλιξη των οικονομικών από εδώ και κάτω είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις εξελίξεις του κοινοβουλίου (το αποτέλεσμα των εκλογών).

  - Οικονομικά αποθέματα της χώρας – τράπεζες – ασφαλιστικές κλπ. βρίσκονται σε σοβαρό σημείο μπλοκαρίσματος

  - Κάποιοι κερδοσκοπούν την ίδια στιγμή / κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση με μια ιδιαίτερη ιδεολογία / φιλοσοφία

  - Σε αυτό το κλίμα υπάρχει έντονη δυναμική διαχωρισμού των δυνάμεων, ήτοι σε αυτές που ποντάρουν στην κερδοσκοπία και στις άλλες ομάδες που αποσχίζονται, αναδιαμορφώνονται και προσπαθούν να επιφέρουν μια άλλου τύπου «σωτηρία»

  - Όλα στην Ελλάδα σπρώχνουν προς μια «επαναστατική αλλαγή», μια νέα ημέρα που θα ξημερώσει μέσ’ από ξαφνικά γεγονότα και αγώνες για μια άποψη «ανεξαρτησίας»

  - Ανατροπή στην καθεστηκυία τάξη / στις εξουσίες της Ελλάδος (φυσικά, εφόσον έχουμε εκλογές)

  - Κάτι καινούργιο και πιθανώς μακροπρόθεσμα δημιουργικό φτιάχνεται, την ίδια στιγμή όπου τα συνηθισμένα μοτίβα κυβέρνησης / αντιπολίτευσης περνούν από σοβαρό πλήγμα. Εξουσίες, αλλά και ομάδες ανθρώπων (ηλικιωμένοι, αγρότες), όπως και κομματικές ομάδες δοκιμάζονται.

  - Κατά το μήνα Ιούνιο παρατηρείται η δυναμική να βρεθούν προσωρινές λύσεις που κάνουν το λαό να νιώθει κάπως σταθερός. Κυβέρνηση φαίνεται να σχηματίζεται, ακόμα κι αν υπάρχει δυσκολία στις συμφωνίες. Το θέμα είναι πως, ακόμα και μέσα σ’ ένα δύστροπο κλίμα, υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν κάτι καλό για το λαό με μια διαφορετική ιδεολογία (θέλουν σε κάτι να βοηθήσουν), όμως υπάρχουν και οι άλλοι, οι οποίοι υποστηρίζουν μια κατάσταση, ώστε να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν.

  - Η τάση που διαμορφώνεται ήδη από το Μάιο και έως τις εκλογές, εμπεριέχει την έντονα συνειδητή προσπάθεια για σταθερότητα του λαού και της χώρας - ηθική και οικονομική- . Βεβαίως, η κατάσταση των οικονομικών αποθεμάτων, την ίδια στιγμή, είναι όντως τραγική, έως και απελπιστική, ενώ, παράλληλα, η ανεργία «φουντώνει» έτι περαιτέρω και οι εκβιασμοί – το παρασκήνιο στις «συναλλαγές- συνδιαλλαγές» των κοινοβουλευτικών ομάδων δίνουν και παίρνουν. Μέσ’ από διαφωνίες και γενική τάση ρήξεων με το καθεστώς, φαίνεται να σχηματοποιείται μια κυβέρνηση, που φέρει τη δυναμική «σταθερότητας» (τουλάχιστον προσωρινής). Αυτό που φαίνεται να νικά αυτήν την ώρα, είναι η συναίσθηση ωριμότητας / εμπειρίας, ακόμα κι αν η όποια σταθερότητα συνεπάγεται την καταπίεση και τις περιοριστικές συνθήκες. Η έντονη ταλαιπωρία (οικονομική / ηθική) στην Ελλάδα γίνεται προτεραιότητα ως πρόβλημα προς αντιμετώπιση, το οποίο αγγίζει πλέον ανατριχιαστικά την καθημερινότητα, ακόμα και με γεγονότα «θανάτων» (βλ. αυτοκτονίες του απελπισμένου κόσμου). Ο κλάδος της υγείας και όλες οι εργαζόμενες τάξεις βρίσκονται σε φάση αποσύνθεσης. Κυριαρχεί πιθανώς και έντονη φοβία για θερμά επεισόδια που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις.

  Το παρασκήνιο στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους παραμένει έντονο, ενώ πολλά δείχνουν ν’ αλλάζουν αποδομητικά στις εν λόγω «συνεργασίες» / συμφωνίες / είτε- οι συμφωνίες μορφοποιούνται σε πλαίσιο φόβου, παρασκηνίου και επιρρωνύουν τη στενοχώρια στο εσωτερικό της χώρας.

  - Λίγο μετά τις εκλογές (δεν περνά ούτε μήνας) φαίνεται πως οι συμφωνίες με το Εξωτερικό περνούν και πάλι μέσ’ από ένα αδιέξοδο πέρασμα και «παγώνουν». Η τάση για εκρηκτικές ενέργειες ή και για θερμά επεισόδια- κυριολεκτικά είτε μεταφορικά- συμβολίζεται εδώ, επίσης, κάτι που φαίνεται να γίνεται μακριά, όμως επηρεάζει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και τις εσωτερικές εξελίξεις.

  - Νέος κύκλος πραγμάτων για την Ελλάδα από τις 19/6/2012: η φτώχεια, η αποσύνθεση, η κατάθλιψη, η ασθενικότητα είναι έννοιες διάχυτες και στιγματίζουν το ξεκίνημα αυτού του κύκλου. (η νέα σελήνη του μήνα δεν αφορά όμως μόνο την Ελλάδα, αλλά τον κόσμο όλο. Συνεπώς οι παραπάνω έννοιες επιδρούν στις παγκόσμιες εξελίξεις)

  - Ιούνιος 2012: ξεκινά το «πανηγύρι» για τα καλά (αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή): αλλαγή / μεταμόρφωση στις ηγεσίες, γιγάντιες εξελίξεις / μεταβολές, αναδιανομή εξουσίας και πλούτου παγκοσμίως. Ανάδυση επαναστατών ηγετών και «πόλεμος» ανάμεσα στα παλαιά μοντέλα διακυβέρνησης και στα καινούργια, επαναστατικά, ανατρεπτικά σχήματα.

  - Το «πανηγύρι» συνεχίζεται. Αναμένουμε βεβαίως το Νοέμβριο 2012, έναν Νοέμβριο που «περιμένει στη στροφή» με μια έκλειψη «φωτιά» για τα οικονομικά. Εκεί φαίνεται πως κάποια «συστήματα» οικονομικά και πολιτικά τινάζονται στον αέρα...

  - Το 2013 απέχει μια αναπνοή. Πιθανώς, πολλά θα έχουν αλλάξει έως τότε. Το ερώτημα δεν είναι αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση εδώ και τώρα. Γιατί, κατά τα φαινόμενα – αστρολογικώς- ναι, θα σχηματιστεί. Το θέμα είναι κατά πόσον είναι ικανή η όποια κυβέρνηση ν’ ανατρέψει το «αναπόδραστο», όπως αυτό συμβολίζεται, τόσο για τον κόσμο σε ευρύτερο πλαίσιο, όσο και για την Ελλάδα στο εσωτερικό.

  Ας είμαστε σε ετοιμότητα, τουλάχιστον πνευματικά. Θα ζήσουμε στιγμές ιδιαιτέρως σημαντικές για την πορεία των κρατών, των λαών, των «πολιτικών και οικονομικών συμμαχιών». Ας είμαστε έτοιμοι για αλλαγές που θα πρέπει να μας κάνουν να υψώσουμε ανάστημα αξιοπρέπειας και συναίσθηση ευθύνης μπροστά στα δύσκολα. Η οικονομική αποσύνθεση φαίνεται δεδομένη.

  Αυτό που μπορούμε εμείς ίσως ν’ αλλάξουμε, είναι η στάση μας προς το πρόβλημα και η περαιτέρω δράση μας, ακόμα κι αν ξαναξεκινήσουμε από ένα «μηδέν».

  Το κοντέρ δεν μηδενίζεται φυσικά ακόμα. Η όποια κυβέρνηση σχηματιστεί, θα παίξει τα τελευταία χαρτιά που έχει. Οι γενικότερες εξελίξεις θα είναι ντόμινο και απλούστατα εκκολάπτονται ούτως ή άλλως από τώρα χωρίς απλά να είναι παντελώς εμφανείς.

  Τα παραπάνω συμπεράσματα βασίζονται στα αστρολογικά δεδομένα που ακολουθούν:

  - Η πανσέληνος έχει όψη ευνοϊκή με Ήλιο / Κρόνο της Ελλάδας (4ο / 10ο οίκο)

  - Η πανσέληνος έχει όψη συνόδου (εκρηκτική) με Άρη της Ελλάδας (7ο οίκο)

  - Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον 1ο γενέθλιο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας

  - Στο Secondary progression έχουμε μαθηματική αντιστοιχία του άξονα επανάστασης / σύγχυσης με την πανσέληνο άρα και με τον Άρη της Ελλάδας

  - Ο άξονας σύγχυσης / ασθενικότητας = με τον άξονα ομαδικής απομόνωσης / υποχρεωτικών αποχωρισμών / αναστολών στις σχέσεις και στις συνεργασίες = με τον Ήλιο στο ωροσκόπιο της Ελλάδας (κατά τον μήνα Ιούνιο)

  - Ο άξονας της επανάστασης = με τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος = με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδος (κατά το μήνα Ιούνιο)

  - Ο άξονας ομαδικού περιορισμού / κατάλυσης εξουσίας / μόχθου / σκληρότητας = με τον γενέθλιο ωροσκόπο της Ελλάδος (κατά το μήνα Ιούνιο)

  - Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 2ο οίκο του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδος.

  - Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 2ο οίκο του Lunar Return που ξεκινά στις 19/6/2012 (μηνιαίο ωροσκόπιο Ελλάδος)

  - Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο 12ο οίκο του Solar Return 2012 (ετήσιο ωροσκόπιο Ελλάδος)

  - Το Lunar Return της 19/6/2012 έχει την ίδια δομή με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος (οικοθεσία, ωροσκόπο, Μεσουράνημα)

  - Ο ωροσκόπος του Lunar Return της 19/6/2012 αντιστοιχεί στον 11ο οίκο του ετήσιου ωροσκοπίου της Ελλάδος

  - Ο άξονας θανάτου / τέλους / υπερβολικής αντοχής / μπλοκαρισμένης ενέργειας = με τον άξονα του πλούτου και της οικονομικής ευημερίας στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (κατά τη νέα σελήνη 19/6/2012)

  - Ο άξονας της κερδοσκοπίας / του ιδεαλισμού =με τον ωροσκόπο της Ελλάδος στο γενέθλιο ωροσκόπιο και στο Lunar της 19/6/2012

  - Ο άξονας της κερδοσκοπίας / του ιδεαλισμού =με τα φώτα= με τον άξονα σχηματισμού ομάδων = με τον άξονα ομαδικής απομόνωσης / αποχωρισμών = με τον άξονα επαγγελματικών συνεργασιών της Ελλάδος στο γενέθλιο ωροσκόπιο (κατά τον Ιούνιο 2012)

  - Άξονας επανάστασης, αγώνα για ανεξαρτησία, ξαφνικών γεγονότων του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδας = με τον Ωροσκόπο του ωροσκοπίου της νέας σελήνης 19/6/2012

  - Άξονας εκρηκτικών καταστάσεων / επαναστάσεων του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδας = με το Μεσουράνημα της νέας σελήνης 19/6/2012

  - Η νέα σελήνη της 19/6/2012 πραγματοποιείται σε εξάγωνο με τον Ερμή (κυβερνήτη) και σε προκλητική όψη «ξυράφι» με Ήλιο / Κρόνο στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος

  - Το Lunar Return της 19/6/2012 ενέχει ένα τρίγωνο Κρόνου/ Σελήνης, άλλο ένα Αφροδίτης / MC, Εξάγωνο του Ουρανού προς το MC, Δία σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, Δία / Ωροσκόπο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, Ερμή σε όψη συγκλίνοντος εξαγώνου με Άρη / συγκλίνοντος τετραγώνου προς τον Κρόνο / ημιεξαγώνου προς τη Σελήνη, Πλούτωνα σε ημιεξάγωνο προς το MC.

  - Το προηγούμενο μηνιαίο ωροσκόπιο της Ελλάδας (κατάστρωση ωροσκοπίου 22/5/2012), όπου εμπεριέχεται το γεγονός των εκλογών (17/6), πριν καταστρωθεί το επόμενο μηνιαίο- που προαναφέραμε- δηλαδή, έχει: το MC σε καλή όψη με Ήλιο/ Κρόνο του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδος και τον κυβερνήτη του MC (= Αφροδίτη εν προκειμένω) σε σύνοδο με Σελήνη και αμφότερα αυτά σε τρίγωνο με τον Κρόνο (συγκυβερνήτη 1ου και 2ου οίκου μέσα στο μηνιαίο ωροσκόπιο). Ο Ήλιος στο εν λόγω μηνιαίο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και άξονα περιορισμού / ασφυξίας. Ο Δίας στο εν λόγω μηνιαίο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε όψη Yod με Κρόνο / Asc. O Άρης σε ισοδυναμία με άξονα φώτων και σε αποκλίνον τρίγωνο με Πλούτωνα μέσα στο ίδιο ωροσκόπιο. Αντιστοιχία οικοθεσίας αυτού του Lunar σε σχέση με γενέθλιο και ετήσιο Ελλάδος= 1ος= 8ος= 6ο και 7ος= 1ος= 12ος.

  - Secondary σελήνη σε χρονικό διάστημα μικρότερο του μήνα μετά τις εκλογές σχηματίζει όψη ξυράφι με τον Secondary Άρη (ωροσκόπιο Ελλάδας), ο οποίος Άρης βρίσκεται σε μοίρα πολέμου, μοίρα της ανθρωπότητας, κρίσιμη μοίρα ζωδιακού και έχει τις ακόλουθες μαθηματικές αντιστοιχίες: άρης sec. = σελήνη sec. = Κρόνος/Admetos sec. = Κρόνος / Zeus natal = Χείρων / Zeus sec.

  - Hades = Ήλιος = Σελήνη κατά τη νέα σελήνη 19/6/2012

  - Kronos Uranian = Πλούτωνας = Ουρανός κατά το μήνα Ιούνιο (και για τους επόμενους μήνες)

  - Σελήνη Sec. συνεχίζει την πορεία της έως το Νοέμβριο 2012. Είναι τότε που πραγματοποιείται η μεγάλη ηλιακή έκλειψη σε μια «καταστροφική» μοίρα του Σκορπιού κι έχουμε την ακόλουθη συστοιχία μαθηματικά: Σελήνη sec. = Κρόνος sec. = Άρης/ Πλούτωνας sec.. = έκλειψη = Ουρανός / Πλούτωνας (Νοε 2012) = Kronos Uranian (Νοε 2012).

  - Λίγο παρακάτω (κατά το Δεκέμβριο 2012- Ιανουάριο 2012) έχουμε sec. Σελήνη = Αφροδίτη sec. = Ποσειδώνας / Hades sec…

  Αστρολογική έρευνα / ανάλυση

  Προσωπική Επικοινωνία με την αστρολόγο σου:

  τηλ. γραφείου: 213 03 77165

  e-mail:: [email protected]

  (δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα)

  FACEBOOK: Astra Guide

  TWITTER: AstraGuide

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα