Συγκλονίζει ο πατέρας του Παντελίδη – “Το παιδί μας θα μείνει πάντα ζωντανό μέσα από τα τραγούδια του” – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, ο πατέρας του, Σταύρος, φανερά συγκινημένος μίλησε για το παιδί του αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια του τραγουδιστή.

«Το παιδί μας είχε μεγάλη αξία. Ακόμα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας, κι εμείς κι ο κόσμος. Παίρνουμε πάρα πολλή δύναμη από τον κόσμο. Αυτό που με παρηγορεί είναι ο κόσμος και τα τραγούδια του, που ακόμα τον έχουν ζωντανό δίπλα μας. Είναι κάτι συνταρακτικό για εμάς».

Ερωτηθείς αν υπήρχαν στο μνημόσυνο απουσίες από το καλλιτεχνικό χώρο, ο Σταύρος Παντελίδης απάντησε πως υπήρξαν απουσίες αλλά είναι δικαιολογημένοι όσοι δεν πήγαν λόγω της ώρας που ξυπνούν.

«Δεν με στεναχώρησε αυτό. Αυτοί που θέλαμε, που τον αγαπούν πραγματικά ήταν. Όσοι άλλοι που τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν να έρθουν κι αυτοί πιστεύω ότι μέσα τους έχουν μια ζεστασιά.

Ο Σταύρος Παντελίδης αρνήθηκε να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται για τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου. Το μόνο που είπε είναι ότι η οικογένειά του ήξερε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ ο γιος του.

Δείτε το βίντεο του Ε:

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη – ΦΩΤΟ

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη – Η συγκινητική εξομολόγηση του αδελφού του – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ