Συννεφιά σε όλη την χώρα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Αιγαίο, καθώς και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Καταιγίδες αναμένονται έως και το ξημέρωμα, κυρίως στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, αλλά πιθανώς και στη Θράκη και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, και πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.  Από το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 0 έως 13, στην κεντρική και νότια από 2 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 14.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από ίδιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:

Τα βήματα μιας μικρής αρκούδας στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς – ΒΙΝΤΕΟ

ίναι τελικά το Σύμπαν ένα ολόγραμμα; Τι υποστηρίζει ο Έλληνας πίσω από την έρευνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ