Μουζάλας: Δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας στο Ελληνικό – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας στο Ελληνικό» είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση.

Ο κ. Μουζάλας σημείωσε ότι «υπάρχει μια παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους. Οι λεγόμενοι απεργοί πείνας απαγόρευσαν εχθές την είσοδο των φορτηγών που φέρνουν το φαγητό και αναγκαστήκαμε και πήγαμε από την πίσω πόρτα» ενώ άφησε αιχμές και για «οργανώσεις που υποκίνησαν αυτή την κατάσταση».

«Κατανοώ απόλυτα τον πόνο αυτών των ανθρώπων και τη δυσκολία τους, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους προκειμένου να στηθούν χειραγωγημένα σκηνικά» επεσήμανε.

«Η σημερινή μου κίνηση σηματοδοτεί κάτι. Πονάμε τους φιλοξενούμενους μας. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα σ’ αυτή τη δομή είναι ελεύθερος να φύγει να υποστεί μετά τις όποιες συνέπειες της πράξης του. Όπως ακριβώς θα έκανε κι ο οποιοσδήποτε Έλληνας. Ο νόμος μας είναι ίδιος και για τους Έλληνες και για τους πρόσφυγες και για τους μετανάστες» τόνισε ο κ. Μουζάλας. 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο Ελληνικό με τον Μουζάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ