Κρίσιμη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Κρίσιμη κρίνεται η σημερινή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας (12.00 στη Θέρμη), στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν όσοι ενεργοί κινητοποιημένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της χώρας επιθυμούν και συνέρχεται υπό τη διευρυμένη της μορφή, ύστερα και από την προσχώρηση του μπλόκου του Προμαχώνα.

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν το μέλλον της κινητοποίησής τους -υπάρχουν φωνές που ζητούν ολοένα και πιο έντονα τη σκλήρυνση της στάσης τους- αλλά και τα αιτήματα, κατά προτεραιότητα, που θα συζητηθούν στη συνάντηση που έχει ζητηθεί και επίσημα, με στελέχη της κυβέρνησης και υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε συνάντηση- κατατέθηκε έγγραφο αίτημα και στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη- με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ενέργειας.

Στο μεταξύ, κλειστή εξακολουθεί να παραμένει από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου- Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης- Ειδομένης. Η πρόσβαση στα Σκόπια γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με πέτρες, μολότοφ και μπουκάλια κατά των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Θεσσαλονίκη: Έβγαλε βόλτα το άλογο… με το αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ