«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», λέει ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησε τον γαμπρό του στη Λαμία

Τις σκάλες των δικαστηρίων της Λαμίας ανέβηκε πριν από λίγο ο 65χρονος από το Μαρτίνο Φθιώτιδας που σκότωσε το μεσημέρι της Τετάρτης, τον άντρα της αδελφής του για ασήμαντη αφορμή.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Δυστυχώς όμως τα σκάγια πέτυχαν τον γαμπρό του και τον σκότωσαν.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μια γυναίκα μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς τον 65χρονο άνδρα της, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και ήταν βαριά τραυματισμένος. Ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο 65χρονο, αφού μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, τον 65χρονο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ο αδελφός της γυναίκας του σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου κοντά στη στάνη του δράστη.

Το θύμα με τη γυναίκα του είχαν πάει να κόψουν ξύλα σε ένα περιβόλι με ελιές. Ο κτηνοτρόφος, επίσης 65 ετών, κρατώντας την καραμπίνα στα χέρια του, τους είπε να φύγουν από το κτήμα, από το οποίο έκοβαν ξύλα.

Η γυναίκα είπε στο σύζυγό της να φύγουν, αλλά εκείνος δεν την άκουσε. Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές. Μια στον αέρα και μια προς τον άντρα της αδελφής του. Δυστυχώς τα σκάγια χτύπησαν στην κοιλιά τον 65χρονο.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σοκαρισμένη γυναίκα πήρε τηλέφωνο έναν συγχωριανό τους, με το αυτοκίνητο του οποίου μετέφεραν τον βαριά τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κινείται με το αυτοκίνητο μέσα στο Μαρτίνο και τον συνέλαβαν. Μαζί του είχε και το φονικό όπλο.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει σε κατηφόρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πορεία των αγροτών στο κέντρο της Λαμίας με τα τρακτέρ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ