Κόντρα κυβέρνησης-Παντείου εξαιτίας… λανθασμένης ανάρτησης στο facebook

Μία «κόντρα» μεταξύ της κυβέρνησης και του Παντείου Πανεπιστημίου δημιουργήθηκε λόγω μίας… λανθασμένης ανάρτησης στο facebook.

Το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε η επίσημη σελίδα του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο facebook, να αναδημοσιεύει μία ανάρτηση του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου, μέσω της οποίας σχολίαζε με καυστικό τρόπο τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Δύο χρόνια… Αρκετά… Να μη γίνουν πιο πολλά…», έγραφε συγκεκριμένα η ανάρτηση.

Ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως ανέδειξαν το θέμα και σχολίασαν ειρωνικά το γεγονός, γράφοντας πως «η επίσημη σελίδα πανεπιστημιακής σχολής γίνεται μέσο έκφρασης προσωπικών πολιτικών απόψεων…», και υπογραμμίζοντας: « ο καθηγητής Θ. Διαμαντόπουλος εξέφρασε δημόσια την άποψή του για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης. Ο διαχειριστής όμως της επίσημης σελίδας του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου είχε δικαίωμα να κοινοποιήσει αυτή την προσωπική άποψη; “Αριστεία” και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, γράφοντας : «Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η επίσημη σελίδα πανεπιστημιακού τμήματος με αυτόν τον τρόπο. “Αριστεία”…».

Το πρωί της Πέμπτης ο καθηγητής του τμήματος Άγγελος Συρίγος με ανάρτησή του στο facebook, διευκρίνισε πως επρόκειτο απλώς για λάθος δικό του. «Όλα αυτά οφείλονται αποκλειστικώς σε εμένα και στη σχετική άγνοια που έχω για τον τρόπο λειτουργίας του facebook, ειδικά όταν το διαβάζω μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. Κλείνοντας την ανάγνωση του σχολίου του κ. Διαμαντόπουλου κάτι φαίνεται ότι πάτησα και βγήκε στην ιστοσελίδα του τμήματος (θα πρέπει να μου κάνετε ορισμένα μαθήματα…). Λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Συρίγος.

Διαβάστε επίσης:

Το παρκάρισμα στα Γιάννενα που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Ευαγγελάτο – ΦΩΤΟ

Στάση εργασίας στο Μετρό την Παρασκευή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ