Συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 48ωρο σε Πέλλα, Σέρρες και Κιλκίς

Σε συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Πέλλας, των Σερρών και του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες (13-01-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 6,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Επίσης, συνελήφθη χθες (13-01-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (13-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων.

Ακόμη, συνελήφθη σήμερα (14-01-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει, παραισθησιογόνα ουσία εμποτισμένη σε χαρτί, μικροποσότητα κάνναβης και 80 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τέλος, συνελήφθη σήμερα (14-01-2016) τα ξημερώματα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Ιδιοκτήτης καφενείου στην Πτολεμαΐδα δίνει… πτυχίο στους πελάτες του – ΦΩΤΟ

Αλέξης Μάρδας – Ο “Magic Alex” των Beatles – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία στον Βόλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ