Τη δίωξη της Κυριάκου και της Αρναούτη ζητά η μητέρα του Παντελίδη

Έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος, ιατροδικαστές), που είχε διορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να διερευνήσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου 2016, παρέδωσε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα η μητέρα του τραγουδιστή. Η Αθηνά Παντελίδου, ταυτόχρονα με το υπόμνημά της, στρέφεται κατά των συνεπιβάτιδων του γιου της στο μοιραίο τζιπ, Φρόσως Κυριάκου και Μίνας Αρναούτη.

Η μητέρα του τραγουδιστή ζητά, να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία σε βάρος της Φρόσως και για ψευδορκία σε βάρος της Μίνας.

«Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη την αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου», είπε στην Espresso η Αθηνά Παντελίδου, ενώ σε δήλωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης και Ελένη Κολοβού, ανέφεραν: «Ήρθε η ώρα της εισαγγελικής Αρχής. Αναμένουμε με ανυπομονησία και βαθιά πίστη στην ελληνική Δικαιοσύνη τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του συνόλου του αποδεικτικού υλικού».

Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο εισαγγελέας θα καλέσει για κατάθεση τις δύο κοπέλες και ο ίδιος θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινικές διώξεις για τα συγκεκριμένα πλημμελήματα και, άρα, εάν η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έως αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι δικηγόροι της Φρόσως και της Μίνας, Χρήστος Άσπρος και Ιωάννης Κωλέττης, αντίστοιχα, δεν είχαν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των μηνύσεων.

Όλους αυτούς τους μήνες (και ενώ ειδικά τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη ένας διαδικτυακός «πόλεμος», με αινιγματικές ή και ευθείες αναρτήσεις, μεταξύ της Μίνας και της Αθηνάς Παντελίδου), η οικογένεια του 32χρονου τραγουδιστή περίμενε από τους τεχνικούς συμβούλους της να ολοκληρώσουν την αυτοψία-έρευνά τους και να παραδώσουν τα πορίσματά τους. Οι γονείς του Παντελίδη πήραν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία. Μεταξύ άλλων, ο γενετιστής-μοριακός βιολόγος Γιώργος Φιτσιάλος, στο 26σέλιδο πόρισμά του, αναφέρει ότι στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε αποκλειστικά και μόνο DNA του τραγουδιστή, ενώ στη θέση του οδηγού εντοπίστηκε και βιολογικό υλικό γυναίκας.

Επιπλέον, ένα εύρημα-σοκ αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου, καθώς στην έκθεσή του (που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης) αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ αλλά νωρίτερα.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη: Καταθέσαμε σημαντικά στοιχεία…

Θρίλερ με το κλειδί του τζιπ του Παντελίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ