Νέα στοιχεία για την 84χρονη που αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή της – ΦΩΤΟ

Μια 84χρονη γυναίκα στο Επιτάλιο Ηλείας, αυτοπυρπολήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Τραγική φιγούρα ο μονάκριβος γιος της, που την βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού που ζούσαν μαζί, όλα τα χρόνια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχε δείξει στο παρελθόν συμπτώματα κατάθλιψης και δεν είχε εκφράσει κάποιο παράπονο για τη ζωή της, εκτίμησε πως στα 84 της είχε έρθει η ώρα να κλείσει τον κύκλο της.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το τραγικό αυτό περιστατικό εκτιμάται πως έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, όμως ο γιος της την εντόπισε νεκρή στις 15:00. Κάλεσε άμεσα τους συγγενείς, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, όμως ήταν πλέον αργά. Η ηλικιωμένη είχε υποκύψει στα εγκαύματά της.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή του Επιτελείου Θωμά Καραχάλιο και το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Χαράλαμπο Πατσούρη, βρήκαν ακριβώς δίπλα της, δύο άδεια μπουκάλια από οινόπνευμα και δύο χρησιμοποιημένα σπίρτα.

Λίγο πιο πέρα, η 84χρονη είχε τακτοποιήσει τα προσωπικά της αντικείμενα. Τις παντόφλες της, τη μαγκούρα και τα γυαλιά της. Και έτσι αθόρυβα, χωρίς να θέλει να επιβαρύνει κανέναν, ίσως μη θέλοντας να στεναχωρήσει τους δικούς της ανθρώπους, επέλεξε το τέλος.

Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα στο χωριό. Ο γιος της απαρηγόρητος προσπαθούσε να αντιληφθεί τα γιατί και το πώς, και να δώσει απαντήσεις για το θάνατο της μητέρας του.

Μάταια προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν οι συγγενείς και οι φίλοι… Ο άνθρωπος που τον έφερε στον κόσμο και που μαζί ζούσαν έως τώρα κάτω από την ίδια στέγη, είχε φύγει για το αιώνιο ταξίδι.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με τον φρικτό θάνατο 85χρονης στην Ηλεία

Μεγάλος όγκος σκουπιδιών στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε νεκρή η 60χρονη στον Πειραιά

Συμπλοκές μεταναστών τη νύχτα στην Αχαρνών – Μία σύλληψη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ