Περισσότερες από 4.800 πινακίδες κυκλοφορίας κατατέθηκαν στις εφορίες της Λάρισας

Μαζική είναι και φέτος η κατάθεση των πινακίδων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στις αρμόδιες υπηρεσίες της εφορίας, μέχρι σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου έχουν κατατεθεί πάνω από 4.800 πινακίδες.

Πρόκειται για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αδυνατούν να συντηρήσουν τα οχήματα τους και να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις και έτσι η λύση αυτή είναι αναπόφευκτη. Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η διευθύντρια της Β’& Γ’ ΔΥΟ Λάρισας Ελένη Τζιώρτζιου τόνισε ότι «πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περιμένουν την τελευταία μέρα για να καταθέσουν τις πινακίδες, όταν τους δίνεται η δυνατότητα να κρατήσουν το αυτοκίνητο τους για λίγες μέρες μέσα στις γιορτές. Οπότε εκτιμάται πως την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η κίνηση θα είναι μεγάλη στις Εφορίες».

Να σημειωθεί ότι η παράταση που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου είναι η τελευταία, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Πρόσφυγας καταγγέλλει τον βιασμό της στην Μόρια

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια

Έβγαλε πιστόλι επειδή του φάνηκε αυξημένος ο λογαριασμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ