Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που παρασύρθηκε από διερχόμενα ΙΧ – Κρατούνται τρεις οδηγοί

Στην ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα που έχασε με τραγικό τρόπο σήμερα το πρωί την ζωή του στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το cretapost, πρόκειται για έναν 53χρονο άνδρα, ο οποίος διέμενε και δραστηριοποιούνταν στην Αγία Βαρβάρα.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από ΙΧ στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, λίγο μετά τις Μοίρες, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια τον παρέσυραν άλλα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί και να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όπου και πραγματοποιήθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Εκεί διαπιστώθηκε και η ταυτότητα του θύματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ προσήγαγαν τους τρεις οδηγούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, ο θανατηφόρος τραυματισμός προήλθε από την παράσυρση του 53χρονου από το πρώτο ΙΧ.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του οδηγού, ενώ κρατούνται και δύο οδηγοί που δεν είδαν τον άτυχο άνδρα και τον πάτησαν με τα οχήματά τους.

Πηγή: cretapost

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην άσφαλτο – Άνδρας παρασύρθηκε από δεκάδες διερχόμενους οδηγούς

Νέες αποκαλύψεις για τη σπείρα εκβιαστών με τον γιο του τραγουδιστή – Υποψήφιος δήμαρχος ο αρχηγός της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ