Παραδόθηκε ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη

Ένας 27χρονος ναυτικός παρουσιάστηκε πριν από λίγο στις αρχές ισχυριζόμενος ότι είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών από τις Μοίρες.

Ο οδηγός με το αυτοκίνητο του παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές και αυτήν την ώρα ανακρίνεται, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άτυχου 47χρονου στο Τυμπάκι, οι αστυνομικοί και οι άνδρες της Τροχαίας είχαν συλλέξει τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκίνητου, ενώ υπολείμματα από το χρώμα του είχαν βρεθεί πάνω στα ρούχα του άτυχου άνδρα.

Πολύ γρήγορα οι διωκτικές αρχές που αναζητούσαν τον δράστη του τροχαίου δυστυχήματος αντιλήφθηκαν ότι οδηγούσε ένα αυτοκίνητο συγκεκριμένης εταιρείας και οι έρευνες βρίσκονταν σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, αρχικά στην ευρύτερη περιοχή των Μοιρών.

Στο μεταξύ όμως, ο 27χρονος ναυτικός, εμφανίστηκε στην Αστυνομία δηλώνοντας ότι είναι ο υπαίτιος του θανατηφόρου τροχαίου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η ανάκρισή του.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη – Νεκρός ένας 57χρονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ