Ο Κωστής Μαραβέγιας στον RealFm 97,8 : Πώς θα έβλεπε Τσίπρα και Μητσοτάκη στο Voice

O γνωστός τραγουδιστής και μέλος της κριτικής επιτροπής του Voice, Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στον RealFm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για το πώς θα έβλεπε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Voice.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν στο πιάνο και ο Αλέξης Τσίπρας θα ήταν ο frontman. «Ο Κυριάκος σε σχέση με τη σκηνή νομίζω ότι θα ήταν στο πιάνο και ο Τσίπρας θα ήταν μπροστάρης. Θα είχε πάρει το μικρόφωνο, θα έκανε ακροβατικά, θα τραγουδούσε. Θα έκανε πολλά, πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο τραγούδι «Λόλα» και στο πώς συνδυάζεται με τον Γιώργο Παπανδρέου, το Καστελόριζο και το πρώτο μνημόνιο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ρωτήθηκε και για την κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας με χιούμορ: «Θα τους έβαζα σε συγκρότημα Heavy Metal». 

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε και για την πολιτική, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως με το νέο έτος θα ήθελε να δει τις πολιτικές δυνάμεις να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να μιλούν για τα επίμαχα θέματα. 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη χημεία και την ξεχωριστή σχέση του με τον Πάνο Μουζουράκη.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαβε η Αθήνα το «ραβασάκι» των δανειστών – Συνεχείς διαβουλεύσεις για την απάντηση

Τσίπρας: Έχω πέσει από μικρός στη μαρμίτα της αισιοδοξίας

Οι selfies του Τσίπρα με παιδιά-πρόσφυγες – ΦΩΤΟ

Η κεφαλιά του χαφ Κυριάκου Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάλογος Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ποδόσφαιρο

Ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα με τους άστεγους – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ