Ξέμεινε ασθενοφόρο στην Πάτρα – Το έσπρωχναν οι διερχόμενοι – ΦΩΤΟ

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Γεωργίου, όταν το ασθενοφόρο το οποίο είχε κληθεί να παραλάβει έναν άνδρα που είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο, ξέμεινε και δεν έπαιρνε μπροστά.

Σύμφωνα με το thebest.gr, χθες το βράδυ ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος στο κέντρο της Πάτρας.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο προσέγγισε το σημείο από την Γεροκωστοπούλου, αν και υπήρχε παρανόμως σταθμευμένο όχημα στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, αυτό όμως που ακολούθησε, δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς. Το ασθενοφόρο ξέμεινε.

Όταν παρελήφθη ο άνδρας από το σημείο και μεταφέρθηκε εντός του ασθενοφόρου, το όχημα δεν “έπαιρνε μπροστά”. Ξέμεινε στο σημείο.

Μάλιστα ζητήθηκε βοήθεια από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι έσπρωξαν το βαρύ όχημα για να εκκινήσει η μηχανή με χρήση ταχύτητας. Το οποίο ευτυχώς συνέβη και έγινε η διακομιδή στο νοσοκομείο.

Τα προβλήματα στον στόλο του ΕΚΑΒ έχουν προβληθεί στο παρελθόν και από τους ίδιους τους εργαζόμενους, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Κατά το παρελθόν, στο ίδιο σημείο, η καθυστέρηση προσέγγισης του ασθενοφόρου στον πεζόδρομο, εξαιτίας παρκαρισμένων οχημάτων, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Πατρινού, ο οποίος είχε υποστεί νωρίτερα καρδιακό επεισόδιο.

Θα πρέπει να αναφερθεί και η αδυναμία προσέγγισης οχημάτων από την Ερμού, αλλά και την Πατρέως για καταστάσεις ανάγκης κάτι που θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές διόδους πρόσβασης.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με απόπειρα απαγωγής βρέφους σε σούπερ μάρκετ στην Κυψέλη

Πυροβολισμοί στα Πατήσια – «Γάζωσαν» μπαρ μέσα από Ι.Χ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ