Κόλαση στο Πολυτεχνείο – Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ – ΦΩΤΟ

Τρία τρόλεϊ πυρπόλησαν άγνωστοι στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο.

Τα τρόλει ήταν διερχόμενα από την οδό Πατησίων όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.

Τα δύο από αυτά μάλιστα, είχαν επιβάτες, καθώς εκτελούσαν τακτικό δρομολόγιο, αλλά ομάδα κουκουλοφόρων τα σταμάτησε, κατέβασαν τον κόσμο και τους έβαλαν φωτιά.

Το τρίτο τρόλεϊ ακολουθούσε χωρίς επιβάτες και ο οδηγός του όταν είδε την επίθεση το εγκατέλειψε, αλλά δεν το ασφάλισε καλά, με αποτέλεσμα να κυλήσει και να πέσει πάνω στο προπορευόμενο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες και να υποστεί και αυτό σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ στα τρόλεϊ, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα οι οποίοι έσβησαν τις φωτιές, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έκλεισε, προσωρινά, η οδός Πατησίων. Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς και το ένα υπέστη σοβαρές ζημιές. Όπως έγινε γνωστό δεν κινδύνευσαν άτομα .

Σημειώνεται ότι λόγω των συχνών επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν περνούν από το σημείο μετά τις 10 το βράδυ.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

Περίπου στις 22.00 σημειώθηκε επίθεση και στον σταθμό του ΗΣΑΠ “Ειρήνη”. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές στον σταθμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην Πατησίων

Νέες ΦΩΤΟ από τη φωτιά στο εργοστάσιο ξυλείας

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ