Η συνέντευξη της «μαύρη χήρας» της Αργολίδας για τη δολοφονία του συζύγου της – ΒΙΝΤΕΟ

«Με δεσμεύει ό,τι φέρει την υπογραφή μου. Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι. Φυσικά δεν έχω ομολογήσει σε κανέναν και τίποτα», δήλωσε σε εκπομπή του «Ε» η 38χρονη, Δήμητρα Βούλγαρη, που θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 42χρονου άτυχου ναυτικού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Όσο για το πώς προέκυψε αυτή η ομολογία, η Δήμητρα Βούλγαρη υποστήριξε: «Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσουμε στην Ασφάλεια Ναυπλίου, αυτοί ξέρουν καλύτερα, προφανώς ήταν πολύ καλά μελετημένη αυτή η υπόθεση».

«Όχι, δεν έχω ομολογήσει, δεν έχω υπογράψει κάτι, άρα… κάτι γίνεται», επανέλαβε η 38χρονη, η οποία απάντησε και στην ερώτηση για το τι έκανε τις 19 ώρες, όπου ήταν στην Αστυνομία.

«Ήμουν καθισμένη σε μία καρέκλα χωρίς νερό, μου έλεγαν διάφορα, τα οποία δεν θέλω να ονοματίσω τώρα, διάφορα αυτά νομίζω ότι θα τα πούμε αργότερα και φυσικά εγώ είπα… δεν είμαι εγώ», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ψάξτε αλλού να βρείτε τον δολοφόνο. Τα έχουν ετοιμάσει όλα καλά. Ήταν μία πολύ καλά σκηνοθετημένη μέρα. Ήξεραν πολλά για μένα».

«Αυτή ομολογία είναι γελοία. Όποιος την έγραψε, πραγματικά δεν ήξερε τι έγραφε», υποστήριξε και εξήγησε: «Μου φαίνεται μία γελοιότητα. Πρώτον ο άνδρας μου ήταν πολύ δυνατό αγόρι 87-88 κιλά, εγώ 45. Τώρα πώς του πήρα το όπλο από το χέρι; Πώς έγινε αυτή η πάλη; Πώς δεν είχα μελανιές εγώ πάνω στο σώμα μου; Είναι μία γελοιότητα αυτό. Τι είναι αυτό που τελικά κρύβεται, γιατί πρέπει αθώοι άνθρωποι να την πληρώνουν; Γιατί να είμαι μέσα στον Κορυδαλλό, πίσω από τα κάγκελα και να μην είναι αυτός που είναι ο δολοφόνος του άνδρα μου».

«Είμαι το θύμα της υπόθεσης και το πιο μεγάλο θύμα απ’ όλο αυτό είναι το παιδί μου», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από το «Ε»:

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας – Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Τα δάκρυα της αδελφής του άτυχου καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Αργολίδα – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ