Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο από την φωτεινότερη πανσέληνο του αιώνα

Το κλειδί της επιτυχίας κρατά η φωτεινή πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα είναι το μεγαλύτερο και φωτεινότερο φεγγάρι που έχουμε δει εδώ και 70 χρόνια.

Η Σελήνη θα βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά στη Γη, για αυτό θα είναι μεγάλη, φωτεινή, ρομαντική, γεμάτη δώρα και ευκαιρίες όπως αποκαλύπτει στην Espresso, η Βιργινία Λεούση.

Η αστρολόγος αποκαλύπτει όπως πρόκειται για μια θετική πανσέληνο που επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τελευταίου δεκαημέρου, καθώς επίσης και Παρθένους και Καρκίνους και έρχεται για… ξεκαθαρίσματα.

Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο

Κριός: Ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά να αποφύγετε τα ρίσκα. Δευτέρα και Τρίτη θα είναι ήρεμες ημέρες για εσάς, ωστόσο ίσως χρειαστεί να διασφαλίσετε τα οικονομικά σας.

Ταύρος: Με «δώρα» και σημαντικές ευκαιρίες έρχεται για εσάς η πανσέληνος. Ίσως να δεχτείτε μια πρόταση γάμου, για αυτό καλό είναι να προετοιμαστείτε.

Δίδυμοι: Ονειροβατείτε κοιτάζοντας τη μεγάλη σελήνη που θα είναι ευνοϊκή για εσάς, αλλά η επόμενη ημέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι εκείνη κατά την οποία θα δώσετε ρέστα.

Καρκίνος: Έχετε το νου σας, γιατί η Σελήνη θα ενεργοποιήσει επαγγελματικά θέματα.

Λέων: Ευνοούνται επαγγελματικά θέματα που απαιτούν άμεσες λύσεις

Παρθένος: Η κόντρα της Σελήνης με τον Ταύρο σας σπρώχνει για ένα ταξιδάκι αναψυχής, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να ηρεμήσετε.

Ζυγός: Θα πάρετε χρήματα ή θα λάβετε ένα σημαντικό γράμμα από το εξωτερικό. Κανονίστε ένα ταξιδάκι, ευνοείται.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας με πρόσωπα από τον χώρο της δουλειάς σας, αλλά και της οικογένειας.

Τοξότης: Η Σελήνη στον Ταύρο κόντρα στον Άρη φέρνει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μη δώσετε αφορμές. Κινηθείτε την επόμενη μέρα, που ευνοούνται οι συζητήσεις και οι συνεργασίες.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Στις 14 Νοεμβρίου η φωτεινότερη πανσέληνος του αιώνα – ΒΙΝΤΕΟ

Πανσέληνος και νέα Σελήνη αυξάνουν την πιθανότητα μεγάλου σεισμού

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ