Η έκκληση της συζύγου του κτηνοτρόφου που εξαφανίστηκε έχοντας μαζί του 17.000 – ΒΙΝΤΕΟ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του 59χρονου κτηνοτρόφου από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

Την επόμενη ημέρα η σύζυγός του προσέφυγε στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου, όπου δήλωσε την εξαφάνιση του 59χρονου και έκτοτε αναζητείται με την ίδια να κάνει μέσω του «Ε» έκκληση σε όποιον γνωρίζει για την εξαφάνιση του άνδρα της να δώσει πληροφορίες.

«Το τελευταίο στίγμα του κινητού του ήταν στις 3 Νοεμβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Έχουν ενημερωθεί οι αρχές με όλους όσους είχε επικοινωνία ο άνδρας μου μέχρι τις 5 η ώρα το απόγευμα, όταν έκλεισε το κινητό του φεύγοντας από τα Σφαγεία».

Όσον αφορά στα χρήματα που είχε πάνω του ο 59χρονος και γράφτηκε ότι ήταν περίπου 17.000 ευρώ, η σύζυγος του υποστήριξε: «Κοιτάξτε να δείτε ο σύζυγος μου επειδή τελευταία είχε πολλές συναλλαγές με το συγκεκριμένο σφαγείο, δεν ήταν πάντα δεδομένο ότι θα πάρει χρήματα. Πολλές φορές οι συναλλαγές γίνονταν με τιμολόγιο και τα λεφτά έμπαιναν στο λογαριασμό μας. Δεν είχε πει ο σύζυγος μου εκείνη την ημέρα ότι θα έπαιρνε κάποια χρήματα. Τα πήρε την ώρα της συναλλαγής αυτά τα χρήματα, έχει η αστυνομία μία μαρτυρία από τους ανθρώπους του σφαγείου».

«Όποιος έχει πληροφορίες εκτός από τα τηλέφωνα της εκπομπής, μπορεί να επικοινωνήσει με το 100, έστω και ανώνυμα, αν θέλει να βοηθήσει», κατέληξε η σύζυγος του 59χρονου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε»:

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με την εξαφάνιση 59χρονου – Συνεχίζονται οι έρευνες

Εξαφάνιση-μυστήριο 59χρονου κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ