Ο Τσαουσόπουλος για τη σπείρα με τις Φεράρι: Μου πέταγαν πέτρες καθώς έφευγαν

Ανάμεσα στους celebrities που έγιναν στόχος των Ρομά με τις Φεράρι ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος τους είδε την ώρα που τον έκλεβαν.

Ήταν 6 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τις 21.00, όταν ο γνωστός dj επέστρεφε στο σπίτι του στην Εκάλη. «Είδα φως στην κρεβατοκάμαρα του πρώτου ορόφου και δύο άτομα να κινούνται μέσα σε αυτήν. Οι άγνωστοι δράστες αποχώρησαν πεζοί. Με αντιλήφθηκαν εντός του σταθμευμένου οχήματός μου και άρχισαν να μου ρίχνουν πέτρες, πιθανόν για να απομακρυνθώ από το σημείο. Μια από αυτές έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου μου. Όταν μπήκα στο σπίτι, διαπίστωσα ότι είχαν κόψει το καλώδιο του ΟΤΕ, προκάλεσαν φθορές στον συναγερμό και στις κάμερες ασφαλείας και αφού παραβίασαν τη σιδερένια εξώπορτα και την αλουμινένια μπαλκονόπορτα στο ισόγειο, μπήκαν μέσα. Αφαίρεσαν αντικείμενα μικρής αξίας, τα οποία δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω ακριβώς» ανέφερε στην κατάθεσή του.

Μάλιστα, εξαιτίας του τετ α τετ με τους δράστες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός έδωσε περιγραφή στην Αστυνομία, ενώ από το υλικό κάμερας αναγνωρίστηκε ένας από τους κατηγορουμένους.

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Θύμα της μαφίας με τις Φεράρι και ο Τσαρτσαρής

Αστυνομικοί ειδοποίησαν μέλη της σπείρας με τις Φεράρι για επικείμενες συλλήψεις

Της έκλεψαν 70.000 ευρώ μέσα από ένα… δοχείο τυριού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ