Ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: “Έφυγε ήρεμος στον ύπνο του”

«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του», δήλωσε ο Βασίλης Βασιλείου, γιος του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου στο star.gr 

Όπως είπε ο γιος του ηθοποιού, ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, εκεί όπου είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από μερικούς μήνες. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του, μια δύσπνοια τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καληνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα «πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη”», λέει ο Βασίλης Βασιλείου. Λίγη ώρα μετά ωστόσο, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο Γιώργος Βασιλείου έφυγε από τη ζωή.

«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας στο star.gr και πρόσθεσε: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», είπε ο Βασίλης Βασιλείου.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης:

Το παράπονο του Βασιλείου και η τελευταία εκδρομή στη Σαλαμίνα – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ