Νέος άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα στη Μύκονο

Στη δημοσιότητα έρχεται μετά από 16 μήνες ένας ακόμη ξυλοδαρμός τουρίστα στη Μύκονο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr στις 24 Ιούλιου του 2015, ένας Ιταλός τουρίστας διασκέδαζε σε beach bar του νησιού των ανεμών και όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το μαγαζί έψαξε  το τσαντάκι του (ώμου) ανάμεσα σε άλλα τσαντάκια υπόλοιπων θαμώνων.

Τότε  ένας ο υπάλληλος εταιρείας security τον έβγαλε με την βία από το μαγαζί. Η συνέχεια για τον Ιταλό ήταν βασανιστική καθώς ο υπάλληλος της εταιρείας τον χτύπησε τουλάχιστον τρεις φόρες  στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πολλαπλό κάταγμα κάτω γνάθου.

Επίθεση δέχτηκε και ο φίλος του Ιταλού δικηγόρου, επίσης Ιταλικής καταγωγής, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός προσπάθησε να σταθεί δίπλα στο φίλου του και να τον υποστηρίξει, κάτι που δεν κατάφερε αφού και εκείνος δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από τον φερόμενο δράστη μαζί με άλλους… μπράβους της εταιρείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ιταλός έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον υπάλληλο της εταιρείας security.

Ο Ιταλός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Μύκονο όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί διέγνωσαν ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα με αποτέλεσμα να επιστρέψει νωρίτερα στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr ο υπάλληλος που χτύπησε βάναυσα τον Ιταλό τουρίστα εργαζόταν στην εταιρεία security που εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Κύπριου τον Σεπτέμβριο του 2015 που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ από ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό στη Μύκονο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ