Συννεφιασμένος ο καιρός – Η αναλυτική πρόγνωση 1/11/2016

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο έως 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:ΑττικήΚαιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.ΘεσσαλονίκηΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, ΘράκηΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Γενικά αίθριος. Στη νότια Πελοπόννησο νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ.Θε��μοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: Λίγες νεφώσεις.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ