Ανθεκτικό άμυλο: Τι είναι και πως ενισχύει την καύση λίπους

Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι τα ξαναζεσταμένα μακαρόνια, η κρύα πατατοσαλάτα, το κρύο ρύζι στην μπουκιά με το Sushi που θα φας, έχει πρακτικά πολύ λιγότερες θερμίδες από  όταν είναι ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο; 

Κι όμως το λίγο μπαγιάτικο μαγειρεμένο άμυλο, φοράει μια μάσκα και βαφτίζεται ως Light,  λαμβάνοντας το μεγαλόπρεπο όνομα «Ανθεκτικό Άμυλο».

 

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ