Σύγχρονη βεντέτα στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Η τραγωδία με το φονικό των Πατσίδων στο Ηράκλειο Κρήτης δεν έχει τελειωμό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο υπέργηρος πατέρας του 66χρονου δράστη μόλις έμαθε τα νέα και το αιματηρό συμβάν στο οποίο “πρωταγωνίστησε” ο γιος του δεν άντεξε και πέθανε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr. Η κηδεία του πατέρα του δράστη έγινε πριν από λίγο στο ιδιαίτερο χωριό του το Σκαλάνι.

Την ίδια ώρα ο γιος του έπαιρνε το δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του στον ανακριτή ενώ οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το flashnews.gr, η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στα δικαστήρια δεν τους επέτρεψε να προχωρήσουν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση και να προκληθεί επεισόδιο με ξυλοδαρμούς και φωνές.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στον ανακριτή

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο 66χρονος υποστήριξε ότι εκείνο το πρωί ήταν έξω στην αυλή του όταν κάποια στιγμή ήρθε ο 69χρονος, του έδωσε ένα όνομα ανθρώπου στην περιοχή (το οποίο είναι υπαρκτό) και τον ρώτησε αν τον ξέρει.

Ο 66χρονος του είπε ότι δεν τον γνωρίζει. Στη συνέχεια ο 69χρονος του ζήτησε ένα ποτήρι νερό και μετά του ζήτησε να του φτιάξει αν μπορεί και έναν καφέ. Ο 66χρονος δέχτηκε και πήγε να του φτιάξει καφέ.

Την ώρα που του έφτιαχνε καφέ, ο 69χρονος του επιτέθηκε με μια μαγκούρα. Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να φύγει όμως ο 69χρονος τον έπιασε από το λαιμό και με μαχαίρι που του έβαλε μέσα στο στόμα του έκοψε τα χείλη.

Όπως είπε μάλιστα ο κατηγορούμενος, αν το μαχαίρι που κρατούσε ο 69χρονος ήταν μεγαλύτερο τότε θα του έκοβε και τον λάρυγγα. Επειδή ο κατηγορούμενος φοβήθηκε ότι θα τον λήστευε έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν.

Ο κατηγορούμενος εκτίμησε ότι ο 69χρονος πήγε να τον ληστέψει, καθώς ήταν γνωστό ότι ο 66χρονος είχε γεωργικά εισοδήματα και χρήματα.

Στον 66χρονο που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr, cretapost.gr, cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός και ένταση στα δικαστήρια Ηρακλείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ