Διατροφή και καρκίνος του στομάχου: Οι παράγοντες κινδύνου

Προστατευτικοί παράγοντες

– Σκόρδο ακατέργαστο ή ελαφρά μαγειρεμένο

– Τρόφιμα πλούσια σε καροτενοειδή και λυκοπένιο

– Ψάρια

– Τσάι

– Πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Α και ασκορβικό οξύ

– Ψύξη των τροφίμων μειώνει τους πιθανούς κινδύνους

– Λαχανικά: κρεμμύδια

– Βιταμίνη C: προστατευτική δράση ιδιαιτέρως εναντίον του Helicobacter Pylori

– Κίτρινα κρεμμύδια  

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ