Συγκλονίζει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε σήμερα με τις καταθέσεις του πατέρα και της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη το πρώτο σκέλος της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρίσκονταν τόσο ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, όσο και η καθηγήτρια-υπεύθυνη της Φοιτητικής Εστίας, αλλά και ένα πολιτικό πρόσωπο με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος με τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να εμφανίζεται για πρώτη φορά για να καταθέσει.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν είχε δώσει κατάθεση στην προανακριτική έρευνα και εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά για να μιλήσει για την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί».

«Δεν ήξερα τίποτα, τα έμαθα όλα, αφού έχασα τον Βαγγέλη, έχω πάει στρατό και νόμιζα ότι αυτά που συμβαίνουν, είναι πλάκες», συμπλήρωσε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Από την άλλη, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν άντεξε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, που θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα και ξέσπασε σε δάκρυα εντός της αίθουσας.

Τέλος, κατέθεσε επίσης και ένας άλλος μάρτυρας, ο συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη που ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος. Ήταν στη Βραζιλία και ήταν αυτός που είχε έρθει στη χώρα μας από τύψεις που ένιωθε για όσα γνώριζε.

Δείτε το βίντεο από το E:

Διαβάστε επίσης:

Θα συνεχιστεί τη Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Τι είπαν στο δικαστήριο οι γονείς του Γιακουμάκη

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση οι γονείς του Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Έναρξη της δίκης για την υπόθεση Γιακουμάκη -Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ