Σημείωμα άφησε πίσω του ο στρατιωτικός που έπεσε στο κενό

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα…». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο σημείωμα που άφησε στους οικείους του λίγο πριν πέσει στο κενό, ο μόνιμος στρατιωτικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης, που χθες το μεσημέρι έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στην οδό Καρπασίας, στην Πάτρα.

Ο στρατιωτικός άφησε πίσω του γυναίκα και ένα 19χρονο παιδί. Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, ο άνδρας φέρεται να είχε πάρει δάνειο, το οποίο φαίνεται ότι του έγινε θηλιά στον λαιμό. Το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.

Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του. Και ο θάνατός του ήταν που τους σόκαρε ακόμη περισσότερο, αφού δεν έδειχνε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Κατάπληκτοι οι περίοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων προσπαθούσαν να συνέλθουν από την πτώση, που έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας και από μεγάλο ύψος.

Άκουσαν τον δυνατό θόρυβο της πρόσκρουσης και βρέθηκαν μπροστά στον άνδρα που κείτονταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Επί τόπου, έσπευσε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε και τυπικά τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ: pelop.gr

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pelop.gr

Διαβάστε επίσης:

Στρατιωτικός ο 45χρονος που έπεσε στο κενό φορώντας τη στολή του

Συγκλονίζει η σφοδρότητα του χθεσινού τροχαίου στην Πατρών – Κορίνθου – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ