Ο Πρόεδρος έκλεβε τον φούρνο του χωριού

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ανατολικής Φθιώτιδας και ειδικότερα των συγχωριανών του Προέδρου της κοινότητας, όταν έμαθαν ότι αυτός ήταν ο κλέφτης που είχε ρημάξει τον φούρνο του χωριού.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας στην Ανατολική Φθιώτιδα συνελήφθη χθες το βράδυ από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οι οποίοι τον έπιασαν στα πράσα και μάλιστα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η είδηση όπως είναι φυσικό έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό και τώρα, όπως αναφέρει το lamia report.gr, αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και να μιλάνε και για άλλες «ιστορίες» με τον Πρόεδρο της κοινότητας.

Τους τελευταίους μήνες ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας ανακάλυψε ότι, συστηματικά, κάποιος έκλεβε χρήματα από την ταμειακή του μηχανή.

Ποτέ όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο Πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του.

Τελικά κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Στυλίδας, οι αστυνομικοί του οποίου έπιασαν «στα πράσα» τον Πρόεδρο μόλις βγήκε από τον φούρνο με τα χρήματα που είχαν προσημειώσει και είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει αφαιρέσει συνολικά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο Πρόεδρος είχε κλέψει χρήματα τουλάχιστον 20 φορές από το ταμείο του φούρνου.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Φάρμακα αξίας 1,5 εκατ. η λεία από την ένοπλη ληστεία στις αποθήκες του ΕΟΠΥΥ

Τραγωδία στη Λάρισα – Γυναίκα έπεσε από τον 7ο όροφο ενώ γινόταν έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ