Η απάντηση Μαντζουράνη στον Μητσοτάκη

Για προσωπικό μένος του προέδρου της ΝΔ εναντίον του, κάνει λόγο σε δήλωσή του οδικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, καθώς είναι ο δικηγόρος -όπως σημειώνει- «που απεκάλυψε στα ΜΜΕ τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens».

«Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα ΜΜΕ τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens», επισημαίνει σε δήλωσή του ο δικήγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση για τη Διαφθορά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του : “Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς το θετό τους πατέρα. Και ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε εσάς τον καινούργιο του εργοδότη. Κοσκωτάς – Τσίπρας, ένας Ματζουράνης δρόμος”. 

 

Διαβάστε επίσης

Η αναφορά του Μητσοτάκη στον Κούλογλου και η απάντηση του ευρωβουλευτή

 

Μητσοτάκης: Προκηρύξτε εκλογές κ. Τσίπρα, ελάτε αν τολμάτε – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ