Μυστήριο με αγνοούμενο Ισραηλινό στη Ρόδο – Εντοπίστηκαν 9 κιλά κοκαΐνης

Μυστήριο καλύπτει η υπόθεση ενός Ισραηλινού στη Ρόδο, η οποία οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, μελών διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και την κατάσχεση 9 κιλών κοκαΐνης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όταν ο Ισραηλινός, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο της Ρόδου, ειδοποίησε πως θα ελευθέρωνε το δωμάτιό του.

Την επόμενη ημέρα από την ενημέρωσή του στο ξενοδοχείο, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε και το προσωπικό του ξενοδοχείου μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει.

Εκεί το προσωπικό βρήκε ποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία διερεύνησε τον δωμάτιο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας άφησαν αυτά που βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο και αποχώρησαν, παρακολουθώντας ποιος θα μπει στο δωμάτιο που έμενε ο αγνοούμενος Ισραηλινός.

Στο δωμάτιο μπήκαν δύο Λετονοί και μία Γερμανίδα, οι οποίοι πήραν τις ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά το δωμάτιο, συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς.

Η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε 9 κιλά κοκαΐνης και 4.000 ναρκωτικά χάπια, ενώ θεωρεί ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη διεθνούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, που χρησιμοποιεί τη Ρόδο για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:  

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Μπεν – Ερευνούν και διπλανό χωράφι – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στέλεχος της ΔΕΗ στην Πάτρα

Παραμένουν τα φρικτά ερωτήματα για τον φόνο της Άννυ – Τι υπονόησε ο Νικολάι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ