Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Μπεν – Τι ζήτησαν οι Βρετανοί αστυνομικοί

Κορυφώνεται το θρίλερ στην υπόθεση του μικρού Μπεν στην Κω, με τους Βρετανούς αστυνομικούς να ζητούν άδεια για να κατεδαφίσουν ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, που φιλοξενούσε το παιδί και την οικογένειά του το 1991.

Ο επιθεωρητής, Jon Cousins, είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, πως ζήτησε άδεια από τον ιδιοκτήτη, ώστε να κατεδαφιστεί ένα δωμάτιο, το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, προστέθηκε στο κτίσμα μετά από την εξαφάνιση του παιδιού. «Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι Βρετανοί αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα την πάρουν, αφού έχουν δεσμευτεί ότι θα αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη μετά το τέλος των ερευνών.

 

Οργή στην οικογένεια του οδηγού 

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην οικογένεια του οδηγού του εκσκαφέα, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα, σκότωσε το μικρό Μπεν.

Η οικογένεια κάνει λόγο για προσβολή και διασυρμό του εκλιπόντα. Όπως λένε οι ίδιοι, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι Βρετανοί αστυνομικοί, έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του και τον φωτογραφίζουν ως εγκληματία χωρίς να είναι.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δε θα ήταν ικανός να κάνει κακό σε κανέναν. Επιπλέον, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά και ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του μάρτυρα, που κατέθεσε πως την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ο οδηγός του εκσκαφέα ήταν ιδρωμένος και έτρεμε.

Ο γιος του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά πως: «τον μικρό Μπεν, δεν τον σκότωσε ο πατέρας μου».

Πηγή: kostoday.com

 

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός 29χρονος κρατούμενος στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών

Σε εξέλιξη φωτιά στον Αυλώνα Αττικής

Τρεις συλλήψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας μέσα στο ΑΠΘ – Αλλοδαποί οι κατηγορούμενοι

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ