Τον μαχαίρωσαν 57 φορές για 100 ευρώ

Ήταν παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2015, όταν ο άτυχος συνταξιούχος βρέθηκε στο κρεβάτι του κατακρεουργημένος.

Η δολοφονία του 71χρονου είχε συγκλονίσει, όχι μόνο την τοπική κοινωνία των Μοιρών, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. Το άγριο έγκλημα φθάνει στο ακροατήριο τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το έγκλημα εξιχνιάστηκε σε χρόνο-ρεκόρ από την ΕΛ.ΑΣ. Δράστες είναι δύο νεαροί Βούλγαροι, ο ένας μάλιστα μόλις 17 ετών.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν για το έγκλημα ήταν ανατριχιαστικά. Οι δύο δράστες μαχαίρωσαν το θύμα 57 φορές για μόλις 100 ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Μάταια ο 71χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί και να σώσει την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί δράστες, αμέσως μετά την φρικτή δολοφονία, πήγαν να τα πιουν σε μπαρ της περιοχής.

Με ταχύτατες διαδικασίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους. Τους προσήγαγαν, όμως ο ένας τα έριχνε στον άλλον για την δολοφονία, παραδεχόμενοι ωστόσο ότι και οι δύο πήγαν μέχρι το σπίτι του ηλικιωμένου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα καθίσει ο ενήλικας, καθώς ο συγκατηγορούμενος του θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, καθώς οι συγγενείς του άτυχου άνδρα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων.

Μάλιστα, κατά την προσαγωγή τους στο Δικαστικό Μέγαρο, αμέσως μετά τη σύλληψη τους, είχαν απειληθεί σοβαρά επεισόδια.

Επιχείρησαν να τους λιντσάρουν με τους αστυνομικούς να δίνουν μάχη για να τους απωθήσουν.

Πηγή: cretalive.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Η μειωμένη πρόσληψη βιταμινών αυξάνει τον κίνδυνο για χρόνια νοσήματα

Αυτή είναι η ύλη των Πανελλαδικών του 2017

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ