Έφυγε από τη ζωή η Μένη Λυσαρίδου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 χρονών η Μένη Λυσαρίδου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, με κοινωνική δράση.

Υπήρξε υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού της οργάνωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και σύμβουλος επικοινωνίας σε προεκλογικές καμπάνιες του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

 Διατέλεσε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Ο σύζυγός της συμφωνα με το ΑΜΠΕ, προέβη σε δωρεά οργάνων του σώματός της.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Συλλυπητήρια στους οικείους της Μένης Λυσαρίδου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε ένα διακεκριμένο στέλεχός της στη Θεσσαλονίκη. Την αγωνίστρια Μένη Λυσαρίδου, που ξεχώρισε για το ήθος, τη σεμνότητα και την αφοσίωσή της σε αρχές και αξίες» επισημαίνει η ΝΔ.

«Αλλά και για  τη συμβολή της στους αγώνες της Παράταξης, την πλούσια κοινωνική της δράση και την ενεργό συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας. Στους οικείους της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια» προσθέτει.

Το ΚΘΒΕ αποχαιρετά τη Μένη Λυσαρίδου

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Μένης Λυσαρίδου εξέδωσε το ΚΘΒΕ.

«Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Μένης Λυσαρίδου, η οποία διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΘΒΕ από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2015» επισημαίνεται.

«Η Μένη Λυσαρίδου κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στο θέατρο μέσα από τη δυναμική της προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα της, πιστή πάντα στη βασική αρχή που η ίδια είχε περιγράψει με τα παρακάτω λόγια: «το Θέατρο είναι οι άνθρωποί του και το κοινό του» προσθέτει το ΚΘΒΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ