Συγκλόνισε το δικαστήριο ο παππούς της Άννυ-Τι είπε στην κατάθεσή του

Βέβαιος πως οι δολοφόνοι της τετράχρονης εγγονής του κάθονται στο εδώλιο δήλωσε στο δικαστήριο ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνα Μπορίσοβα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, κατέθεσαν στο δικαστήριο παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο παππούς της τετράχρονης κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ότι είναι απολύτως βέβαιος πως ο 25χρονος πατέρας της μικρής και ο φίλος του είναι αυτοί που την δολοφόνησαν και με σπασμένη φωνή συμπλήρωσε: «Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Η Άννυ χάθηκε..».

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο 27χρονος πατέρας της Άννυ ήταν εξαρτημένος οικονομικά από τη μητέρα της, η οποία εργαζόταν ως ιερόδουλη στην Ελλάδα.

Σε ερωτήσεις του προέδρου εάν το νεαρό ζευγάρι ήθελε το παιδί, ο παππούς της τετράχρονης απάντησε πως είχε ακούσει ότι αρχικά δεν ήθελαν αυτήν τη γέννηση αλλά στην πορεία η κόρη του το ήθελε και το αγαπούσε. Για τον κατηγορούμενο πατέρα της Άννυ, ο μάρτυρας είπε ότι αγαπούσε το κοριτσάκι.

Πρόεδρος: Άλλα έχετε πει στην ανακρίτρια. Ότι ο Σάββας (σ.σ. πατέρας) δεν αγαπούσε το παιδί…

Μάρτυρας: Είχε καλές και κακές στιγμές… Η κόρη μου αγαπούσε το παιδί, του αγόραζε παιχνίδια, ρούχα. Εμείς μεγαλώναμε το παιδί στη Βουλγαρία.

Αναφερόμενος στις ημέρες που προηγήθηκαν της φρικιαστικής εξέλιξης, ο μάρτυρας είπε πως η κόρη του, του έλεγε ότι ο σύντροφός της υποστήριζε πως το παιδί ήταν σε κάποιο ίδρυμα. «Όλα τα υπόλοιπα τα μάθαμε από την τηλεόραση. Αργότερα κατάλαβα πως η κόρη μου είχε πάει στη Γερμανία, αφήνοντας το παιδί στον πατέρα του» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, κατέθεσε πως αφού το ζευγάρι με το παιδί ήρθαν στην Ελλάδα, μίλησε μόνο μία φορά με την εγγονή του γιατί «ο Σάββας μάς έλεγε να μην επικοινωνούμε για να μας ξεχάσει η Άννυ, γιατί έκλαιγε και μας αναζητούσε».

Για τον πατέρα της τετράχρονης σημείωσε πως φαινόταν καλός, κανονικός άνθρωπος, που κάπου-κάπου ήταν βίαιος και ότι όσο ήταν στη Βουλγαρία το ζευγάρι τσακωνόταν στα ελληνικά και έτσι ο ίδιος δεν καταλάβαινε τι έλεγαν και τι συνέβαινε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Διαβάστε επίσης:

Η ομολογία – σοκ του πατέρα της 4χρονης Άννυ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ