Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον θάνατο του 49χρονου πυροσβέστη

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς σήμερα, στην περιοχή Παρόριο, του Δήμου Λεβαδέων, στο Νομό Βοιωτίας, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης, Π. Ε. του Κ, 49 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, αναφέρει με Δελτίο Τύπου το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τον άτυχο πυροσβέστη.

«Για τα αίτια του θανάτου του, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή», σημειώνεται.

Η φωτιά στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς, στην οποία έχασε τη ζωή του ο 49χρονος πυροσβέστης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν ο 49χρονος πυροσβέστης πενταετούς θητείας ενώ είχε μεταβεί σε σημείο με συναδέλφους του για να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, έχασε τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 49χρονος ήταν μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος μαζί με άλλους συναδέλφους του και όταν έφτασαν στο σημείο όπου είχαν διαταχθεί και πριν αρχίσουν την κατάσβεση, τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και λιποθύμησε.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, αλλά μάταια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια, αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στο Παρόρι Βοιωτίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ