Άγριο έγκλημα στην Καρδίτσα- Σκότωσε τον 26χρονο ξάδελφο του

Συγκλονίζει η δολοφονία ενός 26χρονου άνδρα στην Καρδίτσα, ο οποίοις βρέθηκε δολοφονημένος σε αγροτική περιοχή στο Ξυνονέρι.

Ο δράστης, που είναι ξάδελφος του θύματος, συνελήφθη στην Αλβανία όπου διέφυγε μετά το έγκλημα, σύμφωνα με το karditsalive.net.

Ο νεαρός αλλοδαπός που κατοικούσε μόνιμα στη Νάουσα είχε επισκεφτεί έναν συνομήλικο εξάδελφό του, ο οποίος τον είχε καλέσει στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας όπου εργαζόταν.

Από την περασμένη Πέμπτη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και οι συγγενείς του ενημέρωσαν την αστυνομία για την εξαφάνιση του.

Έπειτα από έρευνες των Αρχών, η σορός του 26χρονου εντοπίστηκε την Δευτέρα σε αγροτική περιοχή στο Ξυνονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύματα από μαχαίρι και μάλιστα ο δολοφόνος έθαψε το πτώμα για να μην βρεθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τη δολοφονία ομολόγησε στις αλβανικές Αρχές ο ξάδελφός του, στις οποίες υπέδειξε και το σημείο όπου είχε θάψει το θύμα. Οι Αλβανικές Αρχές έστειλαν σήμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και οι αστυνομικοί βρήκαν τον άτυχο άντρα θαμμένο στις όχθες του ποταμού λίγο έξω από το Ξυνονέρι και δίπλα στο μαντρί όπου και εργάζονταν.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα στο οποίο εντόπισε συνολικά έξι μαχαιριές. Το έγκλημα έγινε στις 3 Αυγούστου. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στο έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης.

Πηγή: karditsalive.net

Δείτε επίσης:

Έτσι έγινε η τραγωδία με τον θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία

Λήστεψαν και χτύπησαν γνωστό επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Ηλικιωμένο ζευγάρι με την εγγονή του έπεσαν με ΙΧ σε γκρεμό 50 μέτρων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ