Συγκλονίζει η βεντέτα από το ερωτικό θρίλερ στο Κορωπί

Κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε ο έντονος διαπληκτισμός δύο γυναικών το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί για έναν άνδρα.

Η τραγική ιστορία που εκτυλίχθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, άφησε πίσω της νεκρή μία 35χρονη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου η 26χρονη σύντροφος του 45χρονου πρώην συζύγου της.

Η τραγωδία όμως δεν είχε τέλος, καθώς χθες το απόγευμα ο 45χρονος, σε κατάσταση αμόκ, αποφάσισε να εκδικηθεί για τον θάνατο της εν διαστάσει συζύγου του και πήρε μια καραμπίνα, οδήγησε μέχρι το σπίτι της 26χρονης συντρόφου του, συνάντησε τον πατέρα της και μετά τον πυροβόλησε. Μαζί με το θύμα τραυματίστηκε και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο σπίτι.

Ο πατέρας της 26χρονης νοσηλεύεται τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης αρχικά εξαφανίστηκε, αλλά αργά το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητο του στο Κορωπί, πριν προλάβει να διαφύγει και τον συνέλαβαν.

Με τα όπλα στα χέρια του φώναξαν να παραδοθεί και αυτός υπάκουσε. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Το ερωτικό τρίγωνο 

Τον τελευταίο χρόνο, ο 45χρονος διατηρούσε δεσμό με την 26χρονη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Παράλληλα είχε άλλα δύο παιδιά με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η 26χρονη και το θύμα είχαν πολλά έντονα επεισόδια το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα το τραγικό βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του θύματος, ενώ άκουγαν τα δύο της παιδιά τον έντονο καυγά και τις εκκλήσεις για βοήθεια.

Η συγκλονιστική ιστορία της 26χρονης συλληφθείσας και η γιαγιά «τίγρης»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την 26χρονη που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί.

Η γιαγιά της 26χρονης, Ελένη Παπαϊωάννου, είχε επίσης «πρωταγωνιστήσει» το 1963 σε ένα ερωτικό έγκλημα που είχε συγκλονίσει και τότε την κοινή γνώμη.

Η Ελένη Παπαϊωάννου σε ηλικία 27 ετών, κλείδωσε τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους, τον περιέλουσε με βενζίνη, ενώ κοιμόταν και τον έκαψε ζωντανό.

Ο άνδρας της υποπτευόταν ότι η ίδια διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με άλλον άντρα.

Το φρικτό έγκλημα έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορωπί, στην ίδια περιοχή όπου μερικές δεκαετίες αργότερα η 26χρονη εγγονή της «πρωταγωνίστησε» σε ένα άλλο ερωτικό έγκλημα.

Στην Ελένη Παπαϊωάννου είχε δοθεί εκείνη την εποχή από τα  μέσα ενημέρωσης ο χαρακτηρισμός «Η τίγρης του Κορωπίου».

Η γυναίκα είχε παραδοθεί  στην Αστυνομία, ενώ στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο μετέπειτα σύζυγός της, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του.

Τα αδέρφια της την ανάγκασαν να τον παντρευτεί και η ζωή της όπως είπε, ήταν μια κόλαση δίπλα του.

Οι ένορκοι την πίστεψαν και καταδικάστηκε με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου σε δεκαοχτώ χρόνια φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Το ερωτικό θρίλερ εξελίχθηκε σε βεντέτα στο Κορωπί – Συνελήφθη ο δράστης

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την 26χρονη στο Κορωπί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ