Με κρουαζιέρα και φραπέ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον

Στο Πήλιο πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές του ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά επισκέφθηκε την αγαπημένη του περιοχή, μένοντας για τρεις ημέρες σε βίλα στο Χόρτο.

Ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, το βράδυ της Δευτέρας, έκανε τον περίπατό του στην πλατεία της Αργαλαστής, με συντροφιά έξι φίλων του, όπου ζήτησε και ήπιε φραπέ μέτριο χωρίς γάλα, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο Μπόρις Τζόνσον επιβιβάσθηκε, χθες, σε μεγάλο ιδιωτικό ιστιοφόρο και έκανε μίνι κρουαζιέρα στον Παγασητικό, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πιθανολογείται ότι συνεχίζει τις διακοπές του στην Σκιάθο.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, έφθασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουλίου, με πτήση της EasyJet και κατευθύνθηκε αμέσως στον Βόλο και το Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόρις Τζονσον επισκέπτεται κάθε χρόνο, την τελευταία τριετία, τον Βόλο και το νότιο Πήλιο, ενώ φημολογείται ότι μπορεί και να είναι ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Φωτό αρχείου

Διαβάστε επίσης:

Κεφτεδάκια και τζατζίκι έφαγε ο Μπόρις Τζόνσον

Τζόνσον: Η Ελλάδα με συναρπάζει – ΦΩΤΟ

Στη Θεσσαλονίκη για διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ