Αδειούχος κρατούμενος φυλακών ο 33χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 73χρονη

Κρατούμενος των φυλακών, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα και βρέθηκε στην περιοχή του Αιτωλικού με άδεια, είναι ο 33χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος μίας 73χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος είχε λάβει τακτική άδεια από σωφρονιστικό κατάστημα, όπου είναι έγκλειστος και εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης, για υπόθεση βιασμού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης συνελήφθη χθες στο Αιτωλικό. Η 73χρονη γυναίκα, θύμα του 33χρονου, είχε πάει χθες το πρωί στον σταθμό του ΚΤΕΛ, προκειμένου να την παραλάβει συγγενικό της πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου όμως δεν γνώριζε.

Τότε, εμφανίστηκε ο 33χρονος και αφού την παραπλάνησε, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως το συγγενικό πρόσωπο που θα την περίμενε, επιβίβασε την 73χρονη σε μηχανή και τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Πόρος του Αιτωλικού.

Στη συνέχεια, την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και με την άσκηση σωματικής βίας της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και 105 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 33χρονος, μετά την πράξη του, έφυγε από το σημείο, ενώ η 73χρονη, αφού περπάτησε για κάποια απόσταση, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Αιτωλικό τον 33χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της 73χρονης και τη μοτοσικλέτα με την οποία την είχε μεταφέρει στον Πόρο.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλικό – Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα βιασμού 73χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ