Επεισοδιακή έξωση στην Κρήτη – Ο ένοικος απειλεί να αυτοκτονήσει

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή των Πατελών Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει, γιατί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ενοικιάζει αποφάσισε να του κάνει έξωση.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο απελπισμένος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από μερικών μηνών έως και 10 ετών, έχοντας στην κατοχή του μία φιάλη υγραερίου, απειλεί να ανατιναχθεί στον αέρα, εάν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επιμείνει στην απόφασή του για έξωση.

«Εάν πάτε να με βγάλετε έξω, έχω μια φιάλη υγραερίου και θα ανατιναχθώ για να μην δω την οικογένεια μου να μένει στο δρόμο», δηλώνει απεγνωσμένος ο πατέρας.

Για ένα χρέος 328 ευρώ ο ιδιοκτήτης δηλώνει αποφασισμένος να μην υποχωρήσει και να προχωρήσει στη διαδικασία έξωσης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το μικρότερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας του ενοικιαστή πρόσφατα νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Στο σημείο είχαν σπεύσει από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μία δικαστική επιμελητής που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, αλλά και κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει ήδη διευθετήσει το χρέος των 328 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης όμως που μένει στην Αθήνα, εμφανίζεται ανένδοτος και ζητάει να φύγει η οικογένεια από το σπίτι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κατευθύνθηκε και προς τα δικαστήρια του Ηρακλείου, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα για ολιγοήμερη παραμονή της οικογένειας μέσα στο σπίτι μέχρι να γίνει μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι, έξοδα που έχει ήδη αναλάβει να καλύψει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπως επίσης να παράσχει 60 ημέρες μεροκάματο στον άνεργο οικοδόμο να εργαστεί στη ΔΕΔΔΗΕ, εξέλιξη που προέκυψε μετά από συνεννόηση του Προέδρου του Εργατικού  Κέντρου με τον γραμματέα.

Λίγο αργότερα, αποχώρησε από το σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: neakriti.gr

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα καταγγέλλει ότι οδηγός λεωφορείου την έβρισε και απειλούσε ότι θα την χτυπήσει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ