Σκληρή απάντηση του Κιμούλη στον Αμβρόσιo: Αθεόφοβε, αυτό που με ξεπερνάει…

Μετά την επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου για την παράσταση «Ο Πλούτος» που τον σατιρίζει, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε μέσω facebook.

Αρχικά, ο Αμβρόσιος, με ανοικτή επιστολή προς τους Αιγιώτες που παρακολούθησαν την παράσταση μίλησε για «κάποιους ηθοποιούς, αριστερής κουλτούρας» και άφησε μπηχτή για τον Γιώργο Κιμούλη: «Θα προσπαθήσω να ζητήσω μια επικοινωνία με την κα Δαμανάκη, για να μοιρασθούμε τον πόνον μας».

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη

«Θανάση, (συγγνώμη για τον κοσμικό ενικό, αλλά μετά από μια τέτοια επιστολή, δεν αντέχει τίποτ’ άλλο) κατ΄αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω, που έκανες μία τόσο αντικειμενική θριαμβευτική παρουσίαση της παράστασής μας – τόσες φορές επαναλαμβάνεις (ορθώς) , πως «κατέκλυσαν» ένα θέατρο 1000 θέσεων, 1200 θεατές!!!, οι οποίοι μάλιστα “εχάρησαν σφόδρα καταχειροκροτώντας την παράσταση» – ελπίζω βέβαια (αν και ανησυχώ λιγάκι) στο τέλος να μη μας ζητήσεις και ποσοστά για την προώθησή της, γιατί δεν τη χρειαζόμασταν σε τέτοια έκταση. Στη συνέχεια, ειλικρινά, δεν περίμενα πως η παράστασή μας και εγώ θα ήμασταν η αιτία να συντομεύσεις την υποβολή της παραίτησής σου. Ευπρόσδεκτη πάντως. Αυτό όμως, βρε αθεόφοβε, που με ξεπερνάει είναι το πού θες να μοιραστείς τον πόνο σου! Κλαίω!!! Είναι απ’ τις καλύτερες τρολιές που έχουν γραφτεί. Ακόμα γελάμε, Θανάση…» σημείωσε ο ηθοποιός στο προφίλ του. 

 

Δείτε επίσης:

Η οργισμένη επιστολή του Αμβρόσιου κατά των Αιγιωτών για την παράσταση του Κιμούλη

Στο στόχαστρο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου οι Αιγιώτες που είδαν την παράσταση «Πλούτος»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ